Design

Voor vele klanten helpen wij ook met het bouwen van een volledige website of webshop. Wij leveren kant-en-klare professionele websites tegen een goede prijs!

Het ligt voornamelijk aan uw persoonlijke wensen en budget wat we voor u creƫren. We kunnen een basis-site maken die zeer overzichtelijk is maar alle wensen in uw website of webshop hebben zitten. Natuurlijk hebben we ook de mogelijkheid een zeer uitgebreide website voor uw te bouwen.

Hosting88
Voorbeeld taken in Project Management

Project Management

Met onze online project-manager is het mogelijk om direct online de voortgang van de bouw van uw website te bekijken. Niet alleen zeer uitgebreide taken zijn door u aan te maken maar ook kunnen tickets en facturen die te maken hebben met dit project direct in het project worden bekeken.

Project Management kunnen klanten vinden in het eigen klantenportaal zodra we dit voor u aanmaken. Het is dan mogelijk direct te communiceren met de medewerker die voor u de website bouwt.

Referenties

Wij hebben al een aantal websites mogen bouwen waar wij trots op zijn. Hieronder kunt u enkele websites vinden die wij in de afgelopen jaren met veel inspanning en plezier gebouwd hebben. Soms op aanvraag, soms in overleg met de klant en soms zelfs samen met de klant.

Natuurlijk hebben wij buiten onderstaande sites nog veel meer websites gebouwd. Mocht u in de toekomst graag een portfolio van ons wensen kunnen we deze (op aanvraag) toesturen.

Ook kunnen we u meer toelichten over de mogelijkheden omtrent webdesign. Onze specialisten leveren niet alleen de vormgeving voor uw website maar ook content zoals teksten en video’s zijn een specialisme van Hosting88. Design is altijd maatwerk, vandaar dat we graag geheel vrijblijvend in contact komen met u!

Meer informatie? Mail snel naar sales@hosting88.nl of bel met onze afdeling Sales op het nummer: 085 – 060 44 40

DJ Rob Toonen (robtoonen.nl)

DJ Rob Toonen

Voor DJ Rob Toonen verzorgt Hosting88 al enkele jaren de website en volledige reeks domeinnamen. Wij hebben voor Rob Toonen een interactieve website gebouwd en zijn voor deze website een complete SEO Campagne gestart.

DJ Rob Toonen is een bekende Nederlandse Disc-Jockey en al enkele jaren actief. Hij is begonnen in de Skihut in Enschede en later met zijn maatje Mental Theo te horen geweest op ID&T Radio, wat later SLAM!FM werd. Rob is nog wekelijks te vinden in vele discotheken en clubs om de wereld op zijn kop te zetten. Hij draait in binnen- en buitenland.

Meer informatie? Bekijk snel: www.robtoonen.nl

De RadioRave

Voor Barry Paf en Menno de Boer hebben wij de website Radiorave.nl opgebouwd. We hebben meegedacht in het online zetten van de site, de SEO-Campagne en in de opbouw van de site.

Daarnaast is Hosting88 actief betrokken geweest bij het produceren van de website, het meedenken in de teksten op de website en we hebben elke pagina volledig SEO-geautomatiseerd. Dit om te zorgen dat de website hoog eindigt in de google resultaten.

Meer informatie? Bekijk snel: www.radiorave.nl

Website RadioRave
Website van Scott Vinke

Scott Vinke Life Coaching

Hosting88 kreeg de vraag een website te bouwen voor het bedrijf van Scott Vinke. Hij is Life Coach in het dagelijks leven en probeert met zijn website/blog een fantastisch voorbeeld te zijn voor iedereen.

Wij hebben meegedacht in de bouw van de site, het opzetten van een SEO campagne en hebben ad-sense gekoppeld aan zijn website. Daarnaast hebben we het mogelijk gemaakt vele berichten op de pagina te krijgen. Een mooie opdracht voor een mooi doel!

Meer informatie? Bekijk snel: www.scottvinke.nl

Karssies Incasso

Voor Karssies Incasso hebben wij een uitgebreide website en klantenportaal gebouwd. De website is daarom opgesplitst in twee delen, een deel voor bedrijven en particulieren die een aanmaning hebben ontvangen en een deel voor de klanten van Karssies Incasso.

Wij hebben de vormgeving gebouwd, meegedacht in de teksten op de website en het complete achterliggende cms-systeem opgezet en gewijzigd.

Meer informatie? Bekijk snel: www.karssies-incasso.nl

Karssies Incasso
Website van TR Broadcasting

TR Broadcasting

TR Broadcasting is tevens een bedrijf die is aangesloten bij De Nederlandse Omroep. Voor TR Broadcasting hebben we een uitgebreide site gebouwd en ook daarbij hebben we gelet op SEO en de vindbaarheid op het internet.

TR Broadcasting werkt in de wereld van media en levert cameramensen, apparatuur en volledige dienstverlening als het gaat om video. We hebben dan ook geprobeerd in de vormgeving van TR Broadcasting een mooie website af te leveren.

Meer informatie? Bekijk snel: www.trbroadcasting.tv

De Nederlandse Omroep

Voor De Nederlandse Omroep hebben wij een volledige vormgeving opgezet. Alle websites die onder De Nederlandse Omroep vallen hebben een eigen uiterlijk die wel eenheid brengt. De balk bovenin beeld komt dan ook op elke website terug en ook onderin de pagina is een deel die terugkeert op elke website die onderdeel is van De Nederlandse Omroep.

Tevens heeft De Nederlandse Omroep een uitgebreide pagina-indeling. Met niet alleen uitgebreide service-pagina’s hebben we ook nog een complete helpdesk gebouwd voor De Nederlandse Omroep die aansluit bij alle wensen van deze site.

Meer informatie? Bekijk snel: www.denederlandseomroep.nl

Website van De Nederlandse Omroep

Sander Lagewaard

Voor Sander Lagewaard hebben we een uitgebreide site gebouwd voor zijn fotografie. De website is aangepast voor de vindbaarheid in google en makkelijk te onderhouden.

Slagewaard.nl is een website van Sander Lagewaard. Fotograaf in Haaksbergen en door slagewaard.nl is dan ook aan Hosting88 gevraagd een website te bouwen waar hij makkelijk mee uit de voeten kan en waar foto’s en dergelijke makkelijk op gedeeld kunnen worden. Verder was de wens om de website makkelijk en eenvoudig bij te kunnen houden.

Meer informatie? Bekijk snel: www.slagewaard.nl