Zoals u wellicht van Hosting88 gewend bent, staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, onze service aan de eenzame top van onze prioriteitenlijst! Wij vinden bereikbaar zijn namelijk wel zo belangrijk!

Ook tijdens de feestdagen zijn wij dus gewoon bereikbaar! Omdat de feestdagen dit jaar op maandag en dinsdag vallen zijn wij ook gewoon telefonisch bereikbaar!

Ook tijdens de feestdagen staan de medewerkers van Hosting88 gewoon voor u klaar! Wij zijn nooit gesloten!

Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer 085 – 060 44 40. We zijn te bereiken tussen 12:00 uur en 18:00 uur.

Via e-mail staan we 24 uur per dag voor u klaar! Ook tijdens de feestdagen staan we u dus graag te woord!

Wilt u ook profiteren van de service van Hosting88? Neem dan contact met ons op! Ook tijdens de feestdagen! U kunt ons dan ook gerust bellen om een fantastisch nieuw hostingpakket af te nemen! Onze helpdesk staat voor u klaar!

Wij wensen u natuurlijk een fantastisch kerstfeest, hele fijne dagen en een welverdiend prachtig 2018. Wij hopen natuurlijk dat u in 2018 een fantastisch jaar mag hebben en al je (zakelijke) dromen mogen uitkomen. Ook hopen we in 2018 weer zaken met u te mogen doen. Wij staan graag voor u klaar!

Gewoon bereikbaar tijdens de feestdagen….Dat is pas service:-)