Website RadioRave

Hosting88 is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de realisatie van een prachtig project voor Barry Paf en Menno de Boer. Deze radio-dj’s (bekend van Radio538) hebben een fantastisch gezamenlijk project: De RadioRave. Niet alleen zijn het doorgewinterde dj’s, ze weten ook elke locatie op hun kop te zetten met hun fantastische draaistijl.

Wij zijn dan ook niet alleen ontzettend blij met deze fantastische opdracht, we hebben er ook veel aandacht en energie in gestoken. Niet alleen de bouw en vormgeving van de website was een mooie uitdaging, ook het meedenken in hoe de website tot stand zou moeten komen en goed vindbaar zou kunnen worden in google was een mooie uitdaging. We hebben niet alleen de complete SEO van de website onder handen genomen, ook de visuele effecten zoals video’s en foto’s komen tot hun recht. Ook hebben we verschillende social media ingebouwd zodat alles op èèn plaats vindbaar is.

Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op de website van deze fantastische heren. De nieuwe website is te vinden op: www.radiorave.nl

DELEN
Vorig artikelTelefonische bereikbaarheid
Volgend artikelPrettige Feestdagen
Hosting88 is uw partner als het gaat om webhosting en webdesign. Met onze fantastische hostingpakketten bieden wij u graag de beste service. Met een bereikbaarheid die geen enkele andere hostingpartij voor dit geld kan bieden zijn we u ontzettend graag van dienst. Hosting88 is 24 uur per dag bereikbaar en dat doen we 365 dagen per jaar!