christmas

Hosting88 wenst u natuurlijk hele prettige feestdagen en een fantastisch 2018. Ook in 2018 staan we natuurlijk weer 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om u van dienst te zijn!

Ook tijdens de kerstdagen en tijdens oud & nieuw staan onze medewerkers u graag te woord via ons ticketsysteem of per e-mail.

Aanvragen voor nieuwe pakketten worden automatisch doorgevoerd zonder tussenkomst van medewerkers. Ook opzeggingen, wijzigingen en alles wat u regelt via mijn.hosting88.nl blijft ook tijdens de feestdagen gewoon werken!

Wij hopen u in 2018 (weer) van dienst te mogen zijn met onze hosting-oplossingen. Verder rest ons niets dan u namens de medewerkers van Hosting88 een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar te wensen!

DELEN
Vorig artikelNieuwe site voor De RadioRave
Volgend artikelGewoon bereikbaar
Hosting88 is uw partner als het gaat om webhosting en webdesign. Met onze fantastische hostingpakketten bieden wij u graag de beste service. Met een bereikbaarheid die geen enkele andere hostingpartij voor dit geld kan bieden zijn we u ontzettend graag van dienst. Hosting88 is 24 uur per dag bereikbaar en dat doen we 365 dagen per jaar!