Bereikbaarheid per telefoon

Vanaf 01 December 2017 is Hosting88 ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 085 – 060 44 40. Aan dit nummer zijn geen extra kosten verbonden. Enkel uw telefoonaanbieder kan kosten in rekening brengen.

Hosting88 heeft vanaf nu telefonische support op al haar diensten. U kunt dus bellen met alle soorten vragen die u per ticket altijd al kon stellen. Van hulp bij uw WordPress-website tot aan vragen voor onze afdeling Administratie.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om voor spoed direct een medewerker aan de lijn te krijgen van onze technische helpdesk. Op die manier kunnen spoedeisende zaken direct behandeld worden.

Via het indienen van een ticket worden uw vragen echter nog steeds het snelst behandeld. Hosting88 beschikt over een uitgebreide klantenservice die via e-mail 24 uur per dag uw tickets behandelen. Dit doen wij 365 dagen per jaar. Kan een vraag dus echt niet wachten? Dan kunt u het beste een ticket aanmaken. Mailen mag natuurlijk ook!

DELEN
Vorig artikelNieuw klantenportaal
Volgend artikelNieuwe site voor De RadioRave
Hosting88 is uw partner als het gaat om webhosting en webdesign. Met onze fantastische hostingpakketten bieden wij u graag de beste service. Met een bereikbaarheid die geen enkele andere hostingpartij voor dit geld kan bieden zijn we u ontzettend graag van dienst. Hosting88 is 24 uur per dag bereikbaar en dat doen we 365 dagen per jaar!