Hosting88 is een professioneel hostingbedrijf gespecialiseerd in hosting voor artiesten en dj’s. Daarnaast leveren wij ook hosting voor de zakelijke markt en particuliere markt. Met onze Business Pakketten richten wij ons niet alleen op bijvoorbeeld agency’s en artiestenbureau’s maar leveren wij ook voor de zakelijke markt.

Onze webhosting, webshop-hosting en cloud-hosting leveren wij aan zowel particulieren alsmede zakelijke klanten. Werkt u in de artiestenwereld maar bent u nog niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Ook dan is het gewoon mogelijk de artiestenpakketten aan te schaffen.

Onze dienstverlening is gericht op kwaliteit, service en professionaliteit. Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar via e-mail bereikbaar, hebben telefonische support en bieden zelfs live-chat voor onze klanten.

Hosting88 levert unieke prijzen voor de service die wij bieden. Bij ons staat service dan ook bovenaan, gevolgd door kwaliteit en professionaliteit. Mocht u meer informatie wensen over Hosting88 dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons op te nemen. Via sales@hosting88.nl kunt u meer informatie aanvragen over onze dienstverlening.